Home > News > 1210 Winter 2017

 

1210 Winter 2017

Beste Tennodenaars,
Met een welgemeend enthousiasme nodig ik u uit om snel dit nieuwe gemeenteblad 1210 open te slaan, want het is een interessante uitgave in vele opzichten.

Om te beginnen staat het vol met goed nieuws. Er wordt immers in uitgelegd hoe de gemeente Sint-Joost te werk is gegaan om u financieel te helpen. Na de sportcheques, de renovatiepremies, de uitzonderlijke steun aan gemeentelijke en sociale huurders... zijn sedert 1 januari de administratieve documenten en de kinderopvang
voortaan gratis. Dit alles is mogelijk dankzij een strikt beheer van ons budget.

Wij zetten onze inspanningen verder om bij te dragen tot uw comfort en leefkwaliteit. Inderdaad, 2017 wordt een jaar van officiële openingen: de nieuwe crèche Liedekerke zal haar deuren openen alsook het eerste kinderhuis en het buurtcommissariaat in de Noordwijk; terwijl de eerste steen van nieuwe werven zal worden gelegd: Sint-Lazarusplein, Park Warmoesstraat, Huis van Culturen. En tot slot goed nieuws voor zwemliefhebbers : jullie zullen weldra jullie
badpak kunnen bovenhalen want in het Sint-Franciscuszwembad gaan eindelijk de renovatie- en veiligheidswerken van start.

In dit nummer kan u ook lezen dat de mooie dagen voor de deur staan en dat niets aan het toeval werd overgelaten om u een massa culturele, sportieve en ludieke activiteiten voor te stellen die het gezellig samenzijn bevorderen, iets wat voor ons kostbaar is.

Samenleven is van essentieel belang in deze periode waarin het moeilijk is om te ontsnappen aan somberheid en doemdenken.

Veel leesplezier!
Emir Kir,
Parlementslid-Burgemeester

1210

1210 - Winter